Λύσεις από παντού

ΦΩΤΟ από το Σάσαρι - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία μόλις προχθές έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Ο Ντράγκαν Σάκοτα δουλεύει με το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, προσπαθώντας να «μοντάρει» την ομάδα.

Και μπορεί στο φιλικό με τη Σάσαρι να έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Κάρτερ, Ουόρεν, Χέρστον, Μαυροκεφαλίδη και Όρτον, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει φτιάξει ήδη στο μυαλό του τη βασική πεντάδα, που πλέον στο μπάσκετ δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Έτσι και αλλιώς απομένουν αρκετά φιλικά παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και το σημαντικό σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είναι ότι ο προπονητής έχει λύσεις από παντού. Για όλες τις θέσεις υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός αγώνα. Είτε παίξει δύο λεπτά, είτε όλο το ματς.

Το ρόστερ της «Βασίλισσας» έχει αποκτήσει βάθος. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους παίκτες που είχε ο Σάκοτα δίπλα του στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Ιταλούς, θα καταλάβει του λόγου του αληθές.
Και ακόμα απουσιάζει τόσο ο Σκραμπ, όσο και ο Μιλόσεβιτς, ενώ ο Σαρικόπουλος έχει επιστρέψει αλλά χρειάζεται τον χρόνο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X