Ο Ντίντακ βάζει δύσκολα στον Δέλλα

Ο Ντίντακ βάζει δύσκολα στον Δέλλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντίντακ Βιλά μέχρι σήμερα δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο παρακολούθησε τον Σοϊλέδη να παίζει από την πλευρά του.
Χθες όμως ο Ισπανός ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα από τον προπονητή και κατά γενική ομολογία έδειξε τα αγωνιστικά στοιχεία εκείνα που έκαναν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Ο Ισπανός ήταν θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν έφαγε φάσεις από την πλευρά του, ενώ βοήθησε τα μέγιστα και στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα η φάση του δευτέρου γκολ της ΑΕΚ, ξεκινάει από δική του προσπάθεια από τα αριστερά. Τρίπλα στον αντίπαλο και σέντρα στον Ανάκογλου, πριν η μπάλα φτάσει στον Κρισάντους, που την έστειλε στα δίχτυα. Ο Ντίντακ έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βάζει δύσκολα στον Δέλλα, αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ.

Η αριστερή πλευρά της ΑΕΚ πάντως λειτούργησε χθες, τόσο με τον Ισπανό μπακ, όσο και με τον Σοϊλέδη στα χαφ, δείγμα του ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον να τους δούμε και τους δύο στην ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X