Συγκλονιστικό μήνυμα Μόρα στα γενέθλια του

Συγκλονιστικό μήνυμα Μόρα στα γενέθλια του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sofo5Αλλοι θα προτιμούσαν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους με γιορτές και… πανηγύρια. Ο Βαγγέλης Μόρας όμως λόγω του πρόσφατου θανάτου του αδερφού του θέλησε απλά να στείλει ένα μήνυμα ζωής.

Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός της Βερόνα ευχαρίστησε όσους του έστειλαν ευχές και ζήτησε, στη μνήμη του αδερφού του και για να έχουν άλλοι άνθρωποι καλύτερη τύχη στην αναμέτρησή τους με τον καρκίνο, να γίνουν δότες μυελού των οστών.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τις ευχές σας!! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να γιορτάσω αυτήν την περίοδο, μου είναι πολύ δύσκολο αλλά θα εκμεταλλευτώ την σημερινή ημέρα για να δώσω το μήνυμα που θα ήθελε ο αδελφός μου : Αφιερώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας για να γίνεται δότης μυελού των οστών», έγραψε ο Λαρισαίος άσος στο Instagram δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία με τον αδικοχαμένο αδερφό του.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X