Ο Γκάλο είχε κάνει ξανά και ξανά στις προπονήσεις τη γκολάρα που πέτυχε

Ο Γκάλο είχε κάνει ξανά και ξανά στις προπονήσεις τη γκολάρα που πέτυχε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galo-γκαλοΠριν καν ακόμα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ο Ροντρίγκο Γκάλο είχε καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό κοινό. Από τον χρόνο που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, ο Βραζιλιάνος είχε δείξει πως έχει εξαιρετικά χτυπήματα με τη μπάλα και μολονότι δεξιός μπακ, έχει πολλές επιθετικές ικανότητες. Οι Ενωσίτες τον απόλαυσαν με ένα υπέροχο γκολ, μόλις στην επίσημη πρεμιέρα του με τα «κιτρινόμαυρα».

Το εντυπωσιακό για τον Γκάλο είναι πως το γκολ που πέτυχε, το είχε κάνει ξανά και ξανά στις τελευταίες προπονήσεις και ειδικά σε αυτήν της Παρασκευής. Εκείνο το απόγευμα ο Δέλλας είχε ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν τελειώματα φάσεων, να εκτελέσουν πολλά «στημένα» και ο Γκάλο είχε πρωταγωνιστήσει. Εκανε πολλές φορές την κίνηση να συγκλίνει στην περιοχή και να εξαπολύει σουτ, που κατέληγαν στα δίχτυα.

Συνολικά, όπως έδειξε και στο εξαιρετικό φάουλ στο πρώτο ημίχρονο που απέκρουσε με εξαιρετική δυσκολία ο Ολιμπά, ο Γκάλο είναι παίκτης που διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα. Παρά το γεγονός πως στην ΑΕΚ υπάρχουν πλέον καλοί εκτελεστές, όπως οι Βάργκας, Μπουονανότε και Σοϊλέδης, ο Βραζιλιάνος έχει τη δυνατότητα να στέλνει τη μπάλα εκεί που θέλει και αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο στη σεζόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X