Θόλωσε τα νερά ο Δέλλας στο δίτερμα της Παρασκευής για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Προετοιμασία ΑΕΚ: 8η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paiktes proponisiΝα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά στην ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει στην πρώτη σέντρα του ματς με τον Πλατανιά, αποφάσισε ο Τραϊανός Δέλλας. Στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε στην προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του Δικεφάλου έκανε πολλές αλλαγές αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τους παίκτες που θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Αρχικά στην άμυνα επέλεξε τους Γκάλο και Σοϊλέδη στα άκρα με τους Κολοβέτσιο – Τζανετόπουλο στον άξονα, αλλά στη συνέχεια άλλαξε τους τρεις από τους τέσσερις.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε ο Γιόχανσον με τον Ανάκογλου, έχοντας μπροστά τους τον Πλατέλλα δεξιά, τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Βάργκας πίσω από τον Αραβίδη. Στη συνέχεια όμως πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές τόσο στο χώρο του κέντρου όσο και στη γραμμή κρούσης (πήγε ο Τζεμπούρ στην κορυφή και ο Μπουοανότε αντί του Πλατέλλα, με τον Αραβίδη να μετατίθεται αριστερά) θολώνοντας τα νερά σε ότι αφορά στις προθέσεις του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X