Ο Τσαλμπούρης, η ΑΕΚ και οι Μπουλς!

Η ΑΕΚ, με Ολυμπιακό και Αρη για τον «γίγαντα» Τσαλμπούρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsalbourisΑπό την Κατερίνη στο Αϊόβα Στέιτ, κι από εκεί στην ΑΕΚ! Ο Μάκης Αγγελόπουλος συμφώνησε τόσο με τον Πιερικό Αρχέλαο, όσο και με τον διεθνή “γίγαντα” και μένουν πλέον τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η “Ένωση” ήταν… ένα βήμα μπροστά, όπως είχαμε αναφέρει και από τις προηγούμενες ημέρες, ούσα πλέον στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Γιώργο Τσαλμπουρή στην αγκαλιά της!

Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ βλέπει τον κόσμο από τα 216 εκατοστά και μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη Β’ Εθνική με την ομάδα της πόλης του, μετακόμισε πέρυσι στο Αϊόβα Στέιτ, μετά από έντονη επιθυμία του Φρεντ Χόιμπεργκ. Ο Αμερικανός τεχνικός πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και γι’ αυτό τον πήρε στο κολέγιο όπου ήταν προπονητή. Ωστόσο, το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για την τεχνική ηγεσία των Σικάγο Μπουλς στο ΝΒΑ (έχει περάσει και σαν παίκτης από τους “ταύρους”), έκανε τον Έλληνα παίκτη να αναθεωρήσει πολύ, όπως μας είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό. Έτσι, λοιπόν, άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Ο Ολυμπιακός σκέφτηκε να κάνει κίνηση, όμως τελικά δεν έγινε το παραμικρό, καθώς οι Πειραιώτες είχαν άλλες προτεραιότητες. Στη συνέχεια ο Άρης άρχισε να γίνεται φαβορί, έχοντας ουσιαστικά συμφωνήσει και με τον Πιερικό/Αρχέλαο, όμως όταν μπήκε στο κόλπο η ΑΕΚ όλα άλλαξαν! Οι “κιτρινόμαυροι” παρακολουθούσαν διακριτικά τις εξελίξεις και την κατάλληλη στιγμή έκαναν την κίνηση-ματ, κλείνοντας ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε να επενδύσει πάνω στον ταλαντούχο παίκτη και παρά το γεγονός πως χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, προτίθεται να τον βοηθήσει να αναδείξει τα πλούσια προσόντα του. Οι δύο πλευρές θα υπογράψουν πολυετές συμβόλαιο και η μεταγραφή του αναμένεται σύντομα να οριστικοποιηθεί…

Πηγή: eurohoops.net

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X