Φορτσάτος μπήκε ο Ντίντακ και έδειξε ότι πολύ σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Δέλλα

Ο Ντίντακ στην κάμερα του enwsi.gr (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÕÐÏÃÑÁÖÇ ÔÏÕ ÍÔÉÍÔÁÊ ÂÉËÁ ÌÅ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÇÓ ÁÅÊΔεν έχασε ούτε μέρα ο Ντίντακ Βιλά, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις για να είναι απόλυτα έτοιμος όταν θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα. Ο Ισπανός αμυντικός έδωσε για πρώτη φορά το παρών στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ και παρά το γεγονός ότι αρκέστηκε σε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, έδειξε ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Στόχος του μάλιστα είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό ματς με την Ίντερ που θα γίνει στην Ανκόνα στις 16 Αυγούστου, έτσι ώστε να έχει φορέσει τουλάχιστον μια φορά τη φανέλα της ομάδας πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ντίντακ θεωρεί την ΑΕΚ ως τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του και από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε αποφασισμένος για να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του ώστε να πείσει άμεσα τον προπονητή του σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται αυτή την περίοδο. Η παρουσία του άλλωστε τα τρία τελευταία χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αποτελεί εχέγγυο για τις ικανότητές του και η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της Ένωσης πιστεύουν πολύ σ’ αυτόν και στο κατά πόσο θα ενσωματωθεί γρήγορα στο υπόλοιπο σύνολο.

Ο Ισπανός θα πάρει απόψε μια πρώτη …γεύση από το φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στην κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, αλλά για να μη χάσει κι άλλο χρόνο υπάρχει σκέψη να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να καλύψει κατά ένα μικρό ποσοστό το χαμένο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X