Πογιέτ για το μέλλον του: «Είμαι ανοιχτός σ' όλα - Μου άρεσε πολύ η δουλειά στην Ελλάδα»

Πογιέτ για το μέλλον του: «Είμαι ανοιχτός σ' όλα - Μου άρεσε πολύ η δουλειά στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Για την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΕΠΟ, αλλά και το μέλλον του στους πάγκους μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης ο Γκουστάβο Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΕΠΟ, αλλά και το μέλλον του στους πάγκους μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται, στην εκπομπή «100% Deporte» του «Radio Sport 890» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Κάποιος ονειρεύεται ότι η καλύτερη ευκαιρία έρχεται πρώτη, αλλά δεν συμβαίνει πολλές φορές, θα δούμε τι θα προκύψει πρώτα», είπε αρχικά ο Πογιέτ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του.

«Είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά ας πούμε ότι στους συλλόγους μπορώ να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός γιατί λογικά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο συλλόγων παρά με εθνικές ομάδες», επισήμανε.

«Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, οι υπόλοιπες ήταν ενδιαφέρουσες συναντήσεις», ανέφερε ακόμη ο Πογιέτ, ο οποίος μίλησε και για την πρώτη του εμπειρία σε Εθνική ομάδα και δη στην Ελλάδα.

«Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ», είπε χαρακτηριστικά ο Πογιέτ σπεύδοντας να πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Ο Έλληνας είναι ένας πολύ τεχνίτης παίκτης, που του αρέσει να έχει την μπάλα και που παίζει με μεγάλη πίεση. Ίσως του λείπει η εκρηκτική ταχύτητα, αυτός ο παίκτης που υπάρχει στο γαλλικό ή το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης: ένταση πίεση και αντιπαλότητα μεταξύ των μεγάλων συλλόγων», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος καταλήγοντας εξεφρασε την ελπίδα να συνεχίζει να εργάζεται στην Ευρώπη.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X