«Αγκαλιά» με τον Ντίντακ η ΑΕΚ

«Αγκαλιά» με τον Ντίντακ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

didac-ντιντακΕίναι γεγονός πως η απόκτηση αριστερού μπακ δεν…πάει στην ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η Ενωση έψαξε καλές περιπτώσεις, αλλά με πολλές ιδιομορφίες που οδήγησαν τελικά σε αποτυχία των μεταγραφών. Η τρίτη κίνηση πάντως, φαίνεται πως θα είναι και η…φαρμακερή. Βλέπετε, στην ΑΕΚ δουλεύουν εδώ και εβδομάδες την υπόθεση του Ντίντακ και πλέον βρίσκονται «αγκαλιά» με τον 26χρονο Ισπανό αμυντικό για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Πληροφορίες του enwsi.gr μάλιστα, αναφέρουν πως η μεταγραφή μπορεί να κλείσει ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Εάν το θέμα Ντίντακ ήταν απλό, στην ΑΕΚ θα το είχαν τελειώσει προ καιρού. Ωστόσο, ο Ισπανός άσος έπρεπε να μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν όπου ανήκε και παράλληλα να εκπνεύσει η δυνατότητα που είχε η Εϊμπάρ για να συμφωνήσει μαζί του και για τα επόμενα χρόνια. Η Εϊμπάρ είναι μπερδεμένη ακόμα στη διαμάχη με την Ελτσε για το ποια θα παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στην υπόθεση. Στο πρόσωπο του Ντίντακ, η Ενωση βλέπει έναν παίκτη με σπουδαίες ικανότητες και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ντίντακ Βιλά Ροσελό όπως είναι το πλήρες όνομα του, αποτέλεσε τεράστιο ταλέντο στα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ. Η Μίλαν έσπευσε να τον αποκτήσει, αλλά στην Ιταλία δεν κατάφερε να καθιερωθεί και είχε τρεις διαδοχικούς δανεισμούς (σε Εσπανιόλ, Μπέτις και Εϊμπάρ). Πέρυσι αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα για το κύπελλο. Στην ΑΕΚ αναζητά ένα νέο ξεκίνημα, με προοπτική να παίξει ξανά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να δείξει πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X