Τελειώνει του Ντίντακ στην ΑΕΚ, προσπάθεια να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα

Τελειώνει του Ντίντακ στην ΑΕΚ, προσπάθεια να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

didac didak ntintak ντιντάκΗ ΑΕΚ δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο στην υπόθεση του αριστερού μπακ, ειδικά μετά το “ναυάγιο” στην περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ. Από την πρώτη στιγμή το enwsi.gr σας ενημέρωσε ότι ο Ντίντακ που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Εϊμπάρ, ως δανεικός από τη Μίλαν, αποτελούσε την βασική εναλλακτική επιλογή των “κιτρινόμαυρων” και γι’ αυτό το λόγο την Τετάρτη προχώρησαν οι διαδικασίες με σκοπό να τελειώσει άμεσα η υπόθεσή του. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό σήμερα να αφιχθεί στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν ότι έχει την εμπειρία και φυσικά την ικανότητα να κάνει τη διαφορά.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται τις τελευταίες ωρες σε ανοιχτή επαφή με τον Ντίντακ, από τον οποίο έχει αποσπάσει θετική απάντηση στο ερώτημα για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Το μόνο που μένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, μαζί με τον εκπρόσωπό του να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον τόσο η Νόριτς, η οποία φέτος προβιβάσθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και μια ακόμα αγγλική ομάδα που συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X