Η πρόταση της ΑΕΚ φέρνει κοντά τον Χαφέζ, ακόμα και σήμερα κλείνει η μεταγραφή

Αυτός είναι ο Καρίμ Χαφέζ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

havez-χαφεζΜια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης, μια προσθήκη με παρόν και πολύ περισσότερο μέλλον, φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Καρίμ Χαφέζ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στις επαφές που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην πλευρά του 19χρονου Αιγύπτιου αριστερού μπακ. Κατά τις ίδιες πηγές, οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές και όλα δείχνουν πως δεν απέχει η συμφωνία.

Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να κλείσει ακόμα και σήμερα η μεταγραφή. Αλλωστε, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χρονοτριβούν, καθώς είναι απόλυτα πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του νεαρού παίκτη και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Βλέπετε, στην Ενωση γνωρίζουν άριστα και το ενδιαφέρον αρκετών άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ για τον διεθνή παίκτη και θέλουν να τις προλάβουν.

Πέραν του Χαφέζ, στην ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες κινήσεις. Όπως έχετε ενημερωθεί, στην Ενωση έχουν αποφασίσει και για την απόκτηση ενός έμπειρου αριστερού μπακ. Μετά το ναυάγιο με τον Ζούνιορ Ντίαζ, βασικός υποψήφιος είναι ο Ισπανός Ντίντακ. Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του μεσοεπιθετικού, στην ΑΕΚ κρατούν ανοιχτές τις υποθέσεις Μπουονανότε και Ντανίλο, αλλά αναζητούν και κάτι ακόμα από την αγορά της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X