Προ των πυλών ο Μπαρόχα

Προ των πυλών ο Μπαρόχα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barojaΓια τη θέση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ υπήρξαν πολλοί υποψήφιοι εδώ και αρκετό καιρό. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως θέλησαν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ με έναν γκολκίπερ που θα “ανεβάσει” το επίπεδο του ανταγωνισμού με τον Γιάννη Ανέστη για τη θέση στα δοκάρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr, σ’ αυτόν που κατέληξαν οι “κιτρινόμαυροι” είναι ο Αλέν Μπαρόχα και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε άμεσα εξελίξεις με την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Ο 25χρονος διεθνής τερματοφύλακας με την Εθνική ομάδα της Βενεζουέλας βρισκόταν εδώ και καιρό σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, αλλά συγχρόνως γινόντουσαν κινήσεις και για άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Τελικά οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να προκρίνουν την περίπτωση του Μπαρόχα, ο οποίος όλα δειχνουν ότι βρίσκεται προ των πυλών του Δικεφάλου και πολύ σύντομα αναμένεται να ανήκει και τυπικά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X