Ο κυρ Σάββας μίλησε για... Τσίπρα και Βουλή στην κλήρωση

Στα γραφεία της ΕΠΟ Μαρινάκης-Θεοδωρίδης-Βρέντζος για την διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakis theodoridis Μαρινάκης ΘεοδωρίδηςΤον ρώτησαν για την κλήρωση της Super League, αλλά ο Σάββας Θεοδωρίδης έφτασε να σχολιάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τους 300 της Βουλής.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε χαρακτηριστικά «Το πρόγραμμα δεν έχει καμία σημασία. Και 15 παιχνίδια να δίναμε εκτός έδρας για μας θα ήταν το ίδιο πράγμα. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και εμείς σαν Ολυμπιακός έχουμε στόχο και τους δύο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, καθώς και να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση στην Ευρώπη. Βλέποντας τα περσινά παιχνίδια που χάσαμε και προκριθήκανε οι άλλες δύο ομάδες, με λίγο καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσαμε στη θέση αυτών να είμαστε εμείς. Μπορούμε το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μιλήσει και πάλι η καρδιά του πρωταθλητή κι εμένα δε μ’ ενδιαφέρει ο πρωταθλητής χειμώνα, ο πρωταθλητής Οκτώβρη και Νοέμβρη. Εμένα μ’ ενδιαφέρει να τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Ρωτάνε ποιος είναι ο πρωταγωνιστές και όχι αν έπαιξε καλή μπάλα ή όχι. Ρωτάνε να μάθουν τον πρωταθλητή της χώρας. Είναι καλό ότι παίζουμε τα δύο ντέρμπι εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, ας είναι κολλητά, δεν έχει σημασία. Είμαστε Ολυμπιακός, τα παιδιά είναι πεπειραμένα, είμαστε αγαπημένοι και ο νέος προπονητής είναι καλός, νέος εργατικός και πιστεύω ότι θα δέσει την ομάδα, ακόμα κι αν χρειαστούν 1-2 παίκες ακόμα για μεταγραφές. Ο πρόεδρος ξέρει, είναι ο μοναδικός που βάζει το χέρι στην τσέπη και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Θα δώσουμε 30 ντέρμπι και όλες οι ομάδες ακόμα και ισοπαλία να πάρουν θα πανηγυρίζουν. Θέλω να κάνω και δύο πολιτικές τοποθετήσεις. Παρακολούθησα όλο αυτόν τον καιρό το δράμα που τραβάει η χώρα. Έγιναν και κάποιες ωραίες κινήσεις απ’ όλα τα κόμματα να συμπαρασταθούν στον Τσίπρα. Οι Έλληνες αν είναι ενωμένοι ποτέ δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Οι 300 στη Βουλή θα πρέπει να σκεφτούν τι είναι πάρα πολύ καλό για τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λάος πέρασε το μήνυμα ότι θέλει Ευρώπη και ευρώ και πρέπει να το ασπαστούμε. Αν πριν από πέντε χρόνια ήμασταν ενωμένοι και είχαν γίνει αυτές οι κινήσεις, θα ζούσαμε πολύ καλύτερες μέρες σήμερα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X