Σπανός: «Ενδιαφέρον πρωτάθλημα με ΑΕΚ και Ηρακλή»

Σπανός: «Αστεία υπόθεση, που στηρίχθηκε σε ψευδομάρτυρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spanos-σπανοςΓια την παρουσία της ΑΕΚ και του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Super League μίλησε ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου είπε μετά την κλήρωση «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα γιατί ανέβηκαν δύο ομάδες με μεγάλη δυναμική, όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής. Θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, κάτι που μπορεί να σε κάνει καλύτερο. Είναι καλό να υπάρχει ο θεμιτός ανταγωνισμός, κάνει καλύτερες τις ομάδες.

Για τα περί Ομάδας Α’ και Β’ σχολίασε: «Είναι από τις παθογένειες που έχουμε και πρέπει να τις λύσουμε. Από εχθές έπρεπε να τα λύσουμε αυτά τα πράγματα. Ερχόμαστε στην κλήρωση και λείπουν πράγματα. Πρέπει να βγουν οι αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα, ώστε να γνωρίζουμε όλους τους αντιπάλους. Να τα ξεπεράσουμε αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το ότι τα πρώτα εντός έδρας ματς είναι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό είπε: «Με όλους θα παίξουμε, έχουμε δείξει ότι έχουμε μεγάλη δυναμική στο Περιστέρι και ξέρουμε να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας. Δεν παίζει ρόλο η σειρά, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε. Λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα δεν έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές, πιστεύω ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες, ώστε ο προπονητής να έχει το πλήρες ρόστερ και να εμφανιστούμε έτοιμοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X