Πρωταγωνίστησαν οι Βετεράνοι

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ping pongΌσο τα χρόνια περνούν τόσο οι εμπειρίες αυξάνονται. Και όσο οι εμπειρίες αυξάνονται μεγαλώνει και ο αριθμός των διακρίσεων.

Ο λόγος για τους βετεράνους της ΑΕΚ που παρά το πέρας των ετών που πρωταγωνιστούσαν σε επίσημους αγώνες δεν σταματούν να φανερώνουν στο διάβα τους τη δίψα που έχουν για τον αθλητισμό.

Ο πόθος τους να βρίσκονται όποτε τους δοθεί η ευκαιρία πάνω σε ένα τραπέζι απέναντι σε κάποιον αντίπαλο άσβεστος και αυτός είναι και ο λόγος που πήραν την πρωτοβουλία να στήσουν τουρνουά πινγκ πονγκ.

Η αγάπη τους για τον αθλητισμό αμέριστη και η παρουσία τους στην διοργάνωση εξαιρετική αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία.

Το βάθρο ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα με τον Πέτρο Ξαρχάκο να πανηγυρίζει την κατάκτηση της νίκης, τον Κωνσταντίνο Κουμπή να κατακτά την δεύτερη θέση και τον Κωνσταντίνος Κερίμης να ακολουθεί.

Το δρόμο τους ακολούθησαν και οι ανεξάρτητοι αθλητές της Ένωσης, οι οποίοι δεν κατέχουν δελτίο στην ομοσπονδία, με τον Παύλο Ρογκότη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, τον Παναγιώτης Πολυχρονόπουλο να είναι δεύτερος και τον Λουκά Γιαλούρη να τερματίζει τρίτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X