"Μπορεί να τα καταφέρει στην ΑΕΚ ο Σκουλίδας"

"Μπορεί να τα καταφέρει στην ΑΕΚ ο Σκουλίδας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skoulidasΟ Διονύσης Σκουλίδας είναι ένας νεαρός ταλαντούχος μπασκετμπολίστας που ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ. Ο προπονητής του στο Περιστέρι, Κώστας Παπαμάρκος (φωτό κάτω) μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για την περίπτωσή του.

«Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ. Δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ομάδα, του έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει μέσα από την ομάδα. Όντως έχει υψηλές προδιαγραφές για να κάνει το κάτι παραπάνω. Αρκεί να είναι το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Να μην είναι κάτι το προσωρινό. Σε αυτή την ηλικία έπαιξε με μία ομάδα μεγάλης ιστορίας, όπως αυτή του Περιστερίου και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Τώρα είναι σε κρίσιμη ηλικία, γιατί το όνομα του, ακούγεται πολύ. Αν συνεχίσει να δουλεύει στο ίδιο επίπεδο και αν παραμείνει προσγειωμένος, τότε πραγματικά αξίζει να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

papamarkosΕγώ τον γνώρισα σαν φόργουορντ. Έπαιζε στο 4. Έχει πολύ καλό και σταθερό σουτ. Μας δόθηκε η δυνατότητα μέσα στην διάρκεια της χρονιάς να τον βάλουμε να παίξει στην περιφέρεια. Τον θεωρώ περισσότερο πλέον, ως έναν παίκτη που παίζει στο 3. Δούλεψε πολύ. Για την ηλικία του, έχει πάρα πολύ ώριμο μυαλό. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Μιλάμε για ένα παιδί 17,5 ετών οπότε το παιχνίδι του, παίρνει πολύ βελτίωση. Το σουτ, είναι το κορυφαίο του στοιχείο. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει και το βήμα παραπάνω και να παίξει και στο 2. Είναι φιλόδοξο παιδί και η περσινή του χρονιά είναι ενδεικτική του τι μπορεί να κάνει.

Είναι τέτοιο το πρόγραμμα της ΑΕΚ που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του. Δεν είναι μόνο το να πάρει μια ευκαιρία. Είναι επίσης και το να μπει σε μια τροχιά, για να ετοιμαστεί καλύτερα για το μέλλον. Η ΑΕΚ φαίνεται ότι θα έχει πολύ δυνατό ρόστερ του χρόνου, αλλά κινείται πολύ σωστά που κοιτάει και παιδιά για τα επόμενα χρόνια. Δείχνει ότι έχει ένα σωστό πρόγραμμα. Εύχομαι στον Διονύση να πάρει την σωστή απόφαση. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει να σταθεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X