Παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ για την αριστερή πλευρά ο Βραζιλιάνος Αντρέ Σάντος

Παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ για την αριστερή πλευρά ο Βραζιλιάνος Αντρέ Σάντος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

antre santos-αντρε σαντοςΤο enwsi.gr σας αποκαλύπτει σήμερα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ταϊβό. Ωστόσο, ο Νιγηριανός δεν είναι η μόνη επιλογή που εξετάζουν στην Ενωση. Εδώ και εβδομάδες είναι γνωστό πως στην ΑΕΚ έχει προταθεί ο Αντρέ Σάντος. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ, που αναμφίβολα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» την κρατούν ακόμα στις λύσεις τους για την αριστερή πλευρά.

Ο Αντρέ Σάντος είναι παίκτης με σπουδαία καριέρα, έχοντας ως αποκορύφωμα τη διετία στην Αρσεναλ. Επειτα, επέστρεψε στην πατρίδα του για Γκρέμιο (δανεικός από τους «κανονιέρηδες») και Φλαμένγκο, ενώ ανήκει στην κατηγορία των σημαντικών ονομάτων που δελεάστηκαν από τα πολλά χρήματα της Ινδίας και έκανε πέρασμα για μικρό διάστημα πέρυσι από τη Γκόα.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Αντρέ Σάντος βρέθηκε θετικός για χρήση της  απαγορευμένης ουσίας Hydrochlorothiazide, γνωστή πιο απλά ως HZT. Η ουσία βρέθηκε στο δείγμα του Σάντος στις 11 Φεβρουαρίου, στον αγώνα της Μποταφόγκο Ρ.Π. με την Σάο Μπέντο για το πρωτάθλημα Παουλίστα. Η συγκεκριμένη ουσία δεν βελτιώνει την απόδοση, αλλά απομακρύνει το νερό από τον οργανισμό ταχύτερα από το φυσιολογικό. Γι’ αυτό το λόγο ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μόνο 30 ημερών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X