Κοιτάζει Σκουλίδα η ΑΕΚ

Κοιτάζει Σκουλίδα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skoulidasO στόχος της ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου να επενδύσει σε ταλαντούχους Έλληνες παίκτες είναι γνωστή και δεδομένη. Έτσι, μεταξύ άλλων η Ένωση φαίνεται πως κοιτάζει και την περίπτωση του Διονύση Σκουλίδα.

Ο 18χρονος παίκτης του Περιστερίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», αρέσει στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν ήδη «κλείσει» τον Νίκο Δίπλαρο. Η περίπτωση του Σκουλίδα αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το επιτελείο της ΑΕΚ και άπαντες περιμένουν τις εμφανίσεις του νεαρού παίκτη στο Πάγκοσμιο U19 της Κρήτης (27/6-5/7), στο οποίο και θα πάρει μέρος με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας.

Παράλληλα, η ΑΕΚ κοιτάζει και τον συμπαίκτη του Σκουλίδα στην Εθνική Εφήβων, Δημήτρη Σταμάτη, που είναι πλέον ελεύθερος και ενδιέφερε και πέρυσι το καλοκαίρι τη «Βασίλισσα» όταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο η κίνηση δεν ολοκληρώθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X