Αμεσες εξελίξεις με ΑΕΚ και Τζιμπούρ, σίγουρη συμφωνία βλέπουν στην Κύπρο

Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour2-τζιμπουρΡαγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στη μεταγραφή του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ. Με δεδομένη την κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών για να συνεργαστούν ξανά, φαίνεται πως τα πάντα θα είναι απλά. Και γρήγορα, καθώς ουδείς επιθυμεί να υπάρξει ξανά το «σίριαλ» της περυσινής σεζόν, όταν επί εβδομάδες το όνομα του Αλγερινού κυριαρχούσε στην «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα, αλλά τελικά φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Τώρα τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά. Με την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία, είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις της Ενωσης και διαφορετικές οι προτεραιότητες του παίκτη. Σαφέστατα και για τις δύο μεριές υπάρχει μεγάλο κίνητρο και καλή διάθεση, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να κλείσει το μεγάλο ντιλ. Αλλωστε, ο Τζιμπούρ ως ελεύθερος έχει προτάσεις από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, αν και είναι φανερό πως δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ και Τζιμπούρ δείχνουν διάθεση να μην ανέβουν οι τόνοι, αλλά στην Κύπρο κάνουν λόγο για σχεδόν σίγουρη συμφωνία. Μπορεί χθες ο ΑΠΟΕΛ να εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθύμισε πως έχει καταθέσει πρόταση στον πρώτο σκόρερ του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και περιμένει απάντηση, στη μεγαλόνησο εκτιμούν πως θα περιμένει για…πάντα. Εκτιμούν πως ο Τζιμπούρ θα συμφωνήσει με την ΑΕΚ και πως πολύ γρήγορα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X