Σοϊλέδης: "Θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Δέλλα"

"Ευχαριστώ τον θεό που αγωνίζομαι σε μια ομάδα με απίστευτο λαό και ανθρώπους"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soiledisΚαλεσμένος στην εκπομπή ¨Ώρα των πρωταθλητών¨ στα κανάλια Novasports ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο παραμονής του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Αναλυτικά ο αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε:

¨Το κλίμα πάντα είναι καλό στην ομάδα μας. Όλα είναι θετικά. Υπάρχει ηρεμία και όλοι είμαστε μαζί, όπως σε όλη τη χρονιά κι αυτό φάνηκε. Σήμερα και ο προπονητής και κ. Μπάγεβιτς μας μετέφεραν ηρεμία. Μας ευχαρίστησαν για τη χρονιά που είχαμε και πετύχαμε τους στόχους μας. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε¨.

Για τον Δέλλα: ¨Εννοείται θα ήθελα να συνεργαστώ και πάλι με τον Δέλλα. Δεν υπήρχε τίποτα ψεύτικο από μέρους μας. Είχαμε εξαιρετικό κλίμα με τον προπονητή μας και γενικά υπήρχε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είτε παίζαμε είτε όχι. Αυτός ήταν και ο λόγος της επιτυχίας μας¨.

Για τον Μελισσανίδη: ¨Κι εμείς ως παίκτες όταν ξέρουμε ότι έχουμε κάποιον άνθρωπο πίσω μας και μπορεί να μας στηρίξει αισθανόμαστε ασφάλεια. Ο κόουτς μπορεί να το πει καλύτερα γιατί είναι πιο κοντά στη διοίκηση, αλλά και για εμάς συμβαίνει το ίδιο. Εγώ τους πρώτους έξι μήνες ήμουν τραυματίας και θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με στήριξαν πάρα πολύ¨.

Για τα οσα ακούγονται σχετικά με πολλές μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν: ¨Όταν μιλάμε για ΑΕΚ μιλάμε για μια ομάδα που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό πρέπει να κάνει. Το ότι θα έρθουν καλοί παίκτες από το εξωτερικό πιστεύω ότι θα κάνει καλό στην ομάδα και σε όλους εμάς. Θα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, αφού θα υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ δε φοβάμαι που θα έρθουν κι άλλοι παίκτες στη θέση μου. Με πεισμώνει περισσότερο¨.

Για το ρόστερ της ΑΕΚ στα ματς με ομάδες της Super League: ¨Κοντράραμε όλες τις ομάδες της Super League. Είχαμε νεαρά παιδιά με φιλοδοξίες και προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100% για την ομάδα. Γιατί να μη γίνει και του χρόνου; Εγώ πιστεύω πολύ στους Έλληνες παίκτες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν επιτυχίες με τις εθνικές ομάδες. Γιατί λοιπόν να μην τους εμπιστευθούμε;¨

Για το ότι τον έλεγαν μικρό ¨ο Τζόλε της Βοιωτίας¨: Ήταν η χρονιά που πήγα στον Ολυμπιακό και μου το είχαν πει ότι έγραφαν οι εφημερίδες ¨Τζόλε 16 ετών¨. Σίγουρα κάτι με βασάνιζε αφού έλεγα μέσα μου ότι πρέπει να τους αποδείξω ότι αξίζω. Ήθελα όμως να είμαι και ο εαυτός μου στο γήπεδο. Τότε ήταν χρόνια που ο Ολυμπιακός δεν έδινε ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες. Ούτε τώρα δίνει δηλαδή και πιστεύω ότι δε θα γίνει και ποτέ. Πολλά από τα παιδιά που ήμασταν τοτε ναι μεν δεν παίξαμε στον Ολυμπιακό, αλλά αρκετοί παίζουν τόσα σε πολύ υψηλό επίπεδο¨.

Για την ΑΕΚ: ¨Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα ώστε να πάρω πραγματικά αυτό που μου αξίζει¨.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X