"Εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό ο Τραϊανός"

"Εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό ο Τραϊανός"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mastrokosta_dellas5Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας συμπλήρωσαν 5 χρόνια από τον παραμυθένιο γάμο τους. Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερα χρόνια, ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος το 2008.

Το ζευγάρι μπορεί να πραγματοποιεί περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, λόγω των καθημερινών τους υποχρεώσεων -ιδιαίτερα ο Τραϊανός Δέλλας, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις του ως προπονητής της ΑΕΚ- όμως πάντα βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλο.

mastrokosta_dellas«Ο Τραϊανός δεν έχει ένα στοιχείο μόνο, είναι μια προσωπικότητα πολύ έντονη. Αν πεις ένα, θα αδικήσεις όλα τα άλλα. Συγκεντρώνει όλα όσα εγώ θα ήθελα σε έναν άντρα. Είναι άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, σεβασμό και του αρέσει η αλήθεια», έλεγε χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα μιλώντας για εκείνον στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Οι δυο τους κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έφθασαν στο Ακρωτήρι. Εκεί μάλιστα συναντήθηκαν με έναν σπουδαίο τραγουδιστή που έχει γράψει την δική του πορεία στο λαϊκό τραγούδι, τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίον πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Πηγή: tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X