Απομακρύνεται η προοπτική επιστροφής του Ζήση

Ενθουσιασμένος ο Ζήσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zisis-ζησηςΜπορεί να αποτελεί διακαή πόθο των «Ενωσιτών» οπαδών, αλλά και της διοίκησης της ΑΕΚ, αλλά δύσκολα θα πει το «ναι». Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση, ο οποίος τέθηκε από νωρίς στο κάδρο της μεταγραφικής αναζήτησης από τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήθελε εξ αρχής να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι παρότι ο Μάκης Αγγελόπουλος έστρωσε «κόκκινο χαλί» στον Νίκο Ζήση, οι πιθανότητες να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα δεν είναι πολλές. Πιθανότατα, δεν έχουν βάση τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ τα οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να δίνει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ για τρία χρόνια. Και πάλι, όμως, η πρόταση είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη για τον 32χρονο γκαρντ, ο οποίος είχε-έχει κάθε λόγο να θέλει να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο, όπου αναδείχθηκε. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει, ωστόσο, επ’ άπειρον.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να ξεκινήσει το κτίσιμο της ομάδας από τον άσσο, και προφανώς από την περίπτωσή του εξαρτώνται πολλά. Μεταξύ αυτών και η παραμονή του Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος αρέσει στον προπονητή της    ΑΕΚ. Μόνο, που χωρίς τον Ζήση θεωρείται απίθανο να παραμείνει ο Αμερικανός. Ο «Σάλε» θα αναζητήσει σ’ αυτή την περίπτωση άλλον βασικό Αμερικανό για την θέση του πλέι μέικερ. Ο Ζήσης αποτελεί διακαής πόθος και του Αγγελόπουλου. Γνωστό είναι ότι είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει κρούση στον Μακεδόνα γκαρντ σε δείπνο με δημοσιογράφους τον περασμένο χειμώνα. Μόνο, που ο Ζήσης παίζει ακόμα Πρωτάθλημα.

Επιπλέον, φαίνεται ότι επιθυμεί να εξετάσει όλες τις προτάσεις, που θα έχει στα χέρια του. Καθόλου αυτό δεν πτοεί την ΑΕΚ ωστόσο. Έτσι ή αλλιώς η ΑΕΚ κινείται αθόρυβα και μεθοδικά σε κάθε περίπτωση και ετοιμάζεται να φέρει παικταράδες σε όλες τις θέσεις. Ο Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος και για άλλες υπερβάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα «παραλογιστεί». Βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Σάκοτα. Ο προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του και υπάρχουν βασικοί εναλλακτικοί στόχοι για όλες τις θέσεις.

Ο Αγγελόπουλος θέλει μια «μεταγραφή αεροδρομίου», αλλά αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Προτεραιότητα έχουν οι μεταγραφές ουσίας και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο «Σάλε». Παίκτες αεροδρομίου υπάρχουν πάντα άλλωστε. Επίσης, ο Σάκοτα αναμένει και την εξέλιξη με τον Μαλίκ Χέρστον, η παραμονή του οποίου θεωρείται καθοριστική για τον σχεδιασμό της ομάδας. Δεν αποκλείεται ο Μαλίκ να περιμένει τις αποφάσεις της Ευρωλίγκας σχετικά με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην μία ή στην άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αν αυτό συμβεί μέχρι τις 15 Ιουνίου, πιθανότατα η ΑΕΚ θα περιμένει. Πιστεύει απόλυτα στην αξία του Αμερικανού στον οποίο επίσης έχει γίνει δελεαστική πρόταση ανανέωσης από τον Αγγελόπουλο.

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X