Το όνομα της μητέρας του, σε κάθε σκάφος

Στη Σύρο ο Μελισσανίδης (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis_skafos-300x168Είδαν τον Μελισσανίδη με την Βέρα και την θαύμασαν. Φως φανάρι στα ρεπορτάζ τους ότι έπαθαν πλάκα με την Βέρα. Πράγματι, κάνει μπαμ από μακρυά και από κοντά, λέω για την Βέρα. Δεν υπάρχει, χωρίς υπερβολή, καμμία σύγκριση με άλλη. Το περίεργο είναι ότι τώρα ανεκάλυψαν την Βέρα ενώ μαζύ της το αφεντικό της ΑΕΚ κυκλοφορεί συνεχώς εδώ και 30 χρόνια.

Ποια, όμως, είναι αυτή η Βέρα που με τους τίτλους στα ρεπορτάζ σα να ρίχνουν υποψίες για «αταξίες» του Δημήτρη Μελισσανίδη, παντρεμένος άνθρωπος 35 χρόνια με τη λατρεμένη του Τζένη. Η Βέρα είναι η Πόρσε της θάλασσας. Αυτή είναι η «Βέρα», μ’ αυτό το όνομα της μακαρίτισσας μάνας του έχει βαπτίσει το κότερό του ο Μελισσανίδης.

Μέχρι σήμερα ο Μελισσανίδης έχει αλλάξει 20 τουλάχιστον σκάφη. Από το πολύ μικρό πλεούμενο των 6 μ. στο μεγαλύτερο, μετά στο ακόμα μεγαλύτερο, στη συνέχεια στο πιο μεγάλο, το πιο ακριβό, το πιο πολυτελές. Ανάλογα με την επεκτατικότητα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και όσο του «επιτρεπόταν», διότι πάντα θέλει να πατάει στέρεα, άλλαζε το μοντέλο του σκάφους. Μέχρι που πριν 10 χρόνια απέκτησε την «Πόρσε».

Από την πρώτη «βάρκα», ένα «φιατάκι» του νερού, που πρωτοαγόρασε ο τίγρης, μέχρι τη ντηζαϊνάτη «πόρσε», το όνομα του σκάφους είναι πάντα… «Βέρα». Έτσι όπως έλεγαν το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής του. Της μητέρας του, με το χριστιανικό όνομα Θεοπίστη, Κοκκινιωτοπούλα, που ο πρώτος της γιος, ο Δημήτρης την έχασε στα 14 χρόνια του.

Πηγή: apodityriakias

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X