Λίφτινγκ στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Δέλλας με αλλαγές σε άμυνα, κέντρο και επίθεση

Δέλλας: "Δεν λέει κάτι η νίκη, ανεβάζει απλά την ψυχολογία μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas paiktes aravidisΔύο μέρες πριν από κάθε αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας συνηθίζει να φανερώνει κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, είτε σε οικογενειακό δίτερμα, είτε σε άσκηση τακτικής. Την Παρασκευή ο τεχνικός της ΑΕΚ άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που προσανατολίζεται να επιλέξει στο αρχικό σχήμα της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο. Όπως φαίνεται μάλιστα, με βάση τη συγκεκριμένη άσκηση, σκέφτεται να πραγματοποιήσει και πάλι αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα επέλεξε στη μία ομάδα τους αμυντικογενείς παίκτες της ενδεκάδας και στην άλλη αυτούς που προορίζει για την επιθετική τετράδα.

Στα άκρα της άμυνας πήραν και πάλι θέση ο Γεωργέας δεξιά και ο Σοϊλέδης αριστερά, ενώ στα στόπερ υπήρξαν αλλαγές και στις δύο θέσεις με τους Σαρρή και Σβάρνα να συνεργάζονται. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής όλα δείχνουν ότι παραμένει ο Ανάκογλου στη βασική ενδεκάδα, αλλά με παρτενέρ τον Φαγιέ από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί ο Γιόχανσον.

Οι επιθετικογενείς που έπαιξαν κόντρα στους παραπάνω ποδοσφαιριστές ήταν ο Μπαρμπόσα αριστερά, ο Γροντής στον άξονα και ο Ντούνης δεξιά, ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει άμεσα στην ενδεκάδα μετά το τέλος της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί μαζί με τους Ρόβα και Πεταυράκη. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Χρήστος Αραβίδης, ενώ όπως όλα δείχνουν θα φορέσει ξανά τα γάντια του ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο μοναδικό ματς που έπαιξε φέτος, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας απέναντι στον Άλιμο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X