Το enwsi.gr στέλνει ευχές στον «υδραυλικό» και τον περιμένει ξανά με τα «κιτρινόμαυρα»

Το enwsi.gr στέλνει ευχές στον «υδραυλικό» και τον περιμένει ξανά με τα «κιτρινόμαυρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÊÏÊÏ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2010-2011) SCOCCOATROMITOS - AEK (CUP FINAL 2010-2011)Τριάντα ετών γίνεται την Παρασκευή ο Νάτσο Σκόκο και θα το γιόρτασει με την οικογένειά του στο Ροζάριο. Το enwsi.gr του εύχεται… feliz cumpleaños, κάτι που έκανε και με σχετική ανάρτηση η διοίκηση της Νιούελς. Ωστόσο είναι αλήθεια πως η 3η του θητεία στη συγκεκριμένη ομάδα δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε. Η ποιότητα του ρόστερ είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο προπονητής, Αμέρικο Γκαγιέγο δεν έχει «κερδίσει» τους παίκτες, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, Χεράρδο Μαρτίνο και Αλφρέδο Μπέρτι, ενώ ο Σκόκο είχε ορισμένες ατυχίες με τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να βρει τον συνηθισμένο του ρυθμό. Ο 30χρονος πλέον επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 9 από τα 13 ματς πρωταθλήματος και έχει σκοράρει δύο φορές, αμφότερες τον Μάρτιο απέναντι σε Σαρμιέντο και Κίλμες.

nacho cumpleΗ Νιούελς δείχνει ότι δεν έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στην 7η θέση, αποκλείστηκε ταυτόχρονα από το Κύπελλο και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανοίξει για τον Νάτσο Σκόκο μια διαφορετική προοπτική, ιδιαίτερα ελκυστική. Ο Αργεντινός γνωρίζει εδώ και καιρό για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, μαζί της βίωσε όμορφες στιγμές, έδωσε πολλά στο γήπεδο και ως αντάλλαγμα πήρε πολλή αγάπη από τον κόσμο. Είναι ενήμερος για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΑΕΚ, αντιλαμβάνεται ποια προοπτική συνοδεύει την ομάδα και μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει το πλάνο της.

Οι επαφές είναι σε εξέλιξη, ώστε να επιστρέψει ο «υδραυλικός» στην Ένωση και οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές, για να δούμε αν θα αναβιώσουν στα ελληνικά γήπεδα, στιγμές όπως αυτές που μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

[youtube id=”wMJ_GgzjQ-0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”OECDp9UzTHU” width=”600″ height=”350″]

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X