Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!

Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστοποίησε πως θα μπει στα διοικητικά της Μάριμπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη Βρετανία, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στο σλοβένικο ποδόσφαιρο!

Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τούρκος επιχειρηματίας με συνέντευξή του σε Μέσα της Σλοβενίας, ο ίδιος και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να επενδύσουν στη Μάριμπορ, μια απόφαση ιστορική για τον σύλλογο, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θα εμπλακεί ξένος επενδυτής!

Ακόμα οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο, οι επίσημες τοποθετήσεις αναμένονται σύντομα ώστε το εγχείρημα αυτό να ξεκινήσει και η «μωβ» να επιστρέψουν στην κορυφή του σλοβένικου ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι συνιδιοκτήτης της Χαλ Σίτι, η οποία και αγωνίζεται στην Championship του βρετανικού ποδοσφαίρου.

«Ήμουν στο Μάριμπορ την περασμένη εβδομάδα, μου αρέσει πολύ η πόλη, το γήπεδο και οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει πως: «Σέβομαι επίσης τους άλλους συλλόγους, η Μούρα είναι πολύ επιτυχημένη, η Ολίμπια έχει ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, αλλά το ίδιο και η Μάριμπορ. Στο τέλος, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ψάξαμε και σκεφτήκαμε δύο μήνες, αλλά τώρα νομίζω ότι η ομάδα και εγώ αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ένα πραγματικό έργο με υπέροχους οπαδούς, υπέροχους ανθρώπους και μια σπουδαία πόλη ».

Παράλληλα, όπως τόνισε ο ίδιος ο Τούρκος επιχειρηματίας, το γεγονός πως κοντά στην πόλη υπάρχει αεροδρόμιο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του καθώς όπως δήλωσε: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί ταξιδεύω συνεχώς. Ένα μικρό αεροδρόμιο, για να μπορώ να πηγαινοέρχομαι και να μην υποφέρουν οι δουλειές, είναι πολύ χρήσιμο για μένα. Είμαι τρελός για το ποδόσφαιρο και θέλω να δω όσους περισσότερους αγώνες όσο το δυνατόν με τη δουλειά μου, η τοποθεσία είναι πολύ κατάλληλη για εμάς».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X