Η συνάντηση Αγγελόπουλου - Μπερτομέου θα κρίνει πολλά

Η συνάντηση Αγγελόπουλου - Μπερτομέου θα κρίνει πολλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ   ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2014-2015) AEK - ARISΗ ΑΕΚ από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι δεδομένο πως παρουσιάζει ραγδαία πρόοδο και γενικότερα έχει να εμφανίσει ένα πολύ δυναμικό, ελπιδοφόρο πλάνο για το παρόν και το μέλλον.

Ηχηρές μεταγραφές, ανταγωνιστικότητα, επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που έλκουν την Ευρωλίγκα, η οποία τα θεωρεί απαραίτητα συστατικά για την ενίσχυση του δικού της προϊόντος, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ.

Επαφές της Ένωσης με την πλευρά της Ευρωλίγκα και του Τζόρντι Μπερτομέου υπάρχουν ήδη, αλλά σύντομα θα έχουμε συνάντηση μεταξύ του Καταλανού παράγοντα και του Μάκη Αγγελόπουλου, ώστε να προχωρήσει το ζήτημα της ευρωπαϊκής επιστροφής της ΑΕΚ και να δοθεί απάντηση, σε ποια διοργάνωση θα γίνει αυτό.

Η Ένωση είναι δεδομένο πως επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα περίοδο, σε Ευρωλίγκα ή Eurocup και η διοργανώτρια είναι ξεκάθαρο πως ενδιαφέρεται για ομάδες που βρίσκονται σε συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη.

Πολλά θα κριθούν λοιπόν μέσα στον Ιούνιο, στη συνάντηση των δύο ανδρών, για να δούμε αν η ΑΕΚ θα έχει πιθανότητες να πάρει κάποια άδεια συμμετοχής (wildcard) για τα «σαλόνια» της Ευρωλίγκα ή αν θα επιστρέψει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσω του πάντα ανταγωνιστικού Eurocup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X