Κινητικότητα για ενίσχυση στα άκρα της ΑΕΚ με Ντιντάκ και Ανδρεόπουλο σε πρώτο πλάνο

Κινητικότητα για ενίσχυση στα άκρα της ΑΕΚ με Ντιντάκ και Ανδρεόπουλο σε πρώτο πλάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

andreopoulos ntintak ανδρεόπουλος ντίντακΗ εξασφάλιση της ανόδου στη Super League φέρνει πλέον σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Την ίδια στιγμή που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τσεκάρει περιπτώσεις τόσο για την επίθεση, όσο και για το κέντρο της άμυνας, πάντα σε πρώτο πλάνο παραμένουν τα άκρα της αμυντικής γραμμής. Με την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο έγινε ένα σημαντικό βήμα για την δεξιά πλευρά, αλλά ο τραυματισμός του Μιχάλη Μπακάκη ανέτρεψε τα δεδομένα και επανάφερε το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αποτελέσει λύση για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά συγχρόνως να αποδειχθεί και …πασπαρτού. Αυτά τα χαρακτηριστικά, με προοπτική μάλιστα για το μέλλον διαθέτει ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος για τον οποίο το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ότι παραμένει στα πλάνα των ανθρώπων της ΑΕΚ. Το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και (το κυριότερο) στη μεσαία γραμμή, του δίνει επιπλέον …πόντους στο πλάνο των “κιτρινόμαυρων”.

Όσο για την αριστερή πτέρυγα, ο Βιλά Ντιντάκ παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου. Ο αμυντικός της Εϊμπάρ, ο οποίος αγωνίζεται στον ισπανικό σύλλογο ως δανεικός από τη Μίλαν φαίνεται να ξεχωρίζει απ’ όλους όσοι έχουν προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται όλο και πιο “ζεστά”. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να βιαστούν για τον οποιονδήποτε. Θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές που θα κάνουν και για τον λόγο αυτό περνούν από …κόσκινο όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X