Ψύχραιμα και μεθοδικά θέτουν Αγγελόπουλος-Σάκοτα τις βάσεις της νέας ΑΕΚ

Προς γνώση και συμμόρφωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

omada-basket-ομαδα-μπασκετΣτην ΑΕΚ ήθελαν, κυρίως για ηθικούς λόγους, την πρόκριση επί του Αρη. Αυτή η ομάδα είναι ποιοτικά ανώτερη από το σωματείο της Θεσσαλονίκης, μπορούσε και έπρεπε να πάρει το παιχνίδι. Η κακή μέρα της πλειοψηφίας των παικτών, σε συνδυασμό με τις περιορισμένες επιλογές, έφεραν την αποτυχία. Αλλά στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μη σταθούν εκεί. Ηδη, εδώ και μέρες δουλεύουν για την επόμενη σεζόν, όπου όλα θα είναι διαφορετικά.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το enwsi.gr, ο σχεδιασμός της ΑΕΚ όχι απλά έχει χαραχθεί, αλλά είναι πολύ προχωρημένος με συμφωνίες και κινήσεις που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. Οι Αγγελόπουλος και Σάκοτα δουλεύουν με ψυχραιμία και μεθοδικές κινήσεις για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Θα διατηρηθεί ένας σημαντικός κορμός από τη νυν ομάδα, αλλά θα υπάρξει και ενίσχυση με πρωτοκλασάτους παίκτες.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες και το θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Αν και ακόμα δεν έχει ξεδιαλύνει αν τα ευρωπαϊκά κύπελλα θα διοργανωθούν από τη ΦΙΜΠΑ ή την Ευρωλίγκα, η Ενωση θα είναι παρούσα. Είτε στην Ευρωλίγκα, είτε στο Γιούρο Καπ, η ΑΕΚ θα πάρει ξανά ευρωπαϊκά γαλόνια και θα μπορεί να προσελκύσει ακόμα ποιοτικότερους παίκτες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X