"Μπλεξίματα" (και) για Μπριάκο

"Μπλεξίματα" (και) για Μπριάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

briakos“Μπλεξίματα” με τη δικαιοσύνη φαίνεται να έχει ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν ζητήματα με το «πόθεν έσχες» του. Η υπόθεσή του παραπέμφθηκε στο ακροατήριο όπως αναφέρεται στο πινάκιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών η κατηγορία που τον βαραίνει είναι η «υποβολή ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης με πρόθεση και κατά εξακολούθηση».

Ωστόσο, τα σοβαρότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Θ. Μπριάκος έχουν να κάνουν με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», για την οποία πρόκειται να απολογηθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής κατηγορείται για: α) ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια, και κατ’ επάγγελμα, το περιουσιακό όφελος της οποίας και η προξενηθείσα σε βάρος τρίτων ζημία υπερβαίνουν συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ και 120.000 ευρώ, γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξαλούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενο, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα και δ) κατά συναυτουργία και κα’ εξακολούθηση δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επεδίωκε ο δράστης.

Πηγή: Live sport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X