Η απάντηση Μελισσανίδης στο... σέρβις

Γελάνε και οι μαούνες στο λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-μελισσανιδηςΗ αλήθεια είναι ότι ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να τον συναντήσει. Να τον δεχθεί στο γραφείο του. Και παρ’ ό, τι χρόνια στο πεζοδρόμιο ο μίστερ Aegean εντυπωσιάστηκε, σχεδόν προβληματίστηκε που παραπιεζόταν, μάλιστα και από πρώην υπουργό, εκτός και κάποιων άλλων, «να τα πει» μ’ έναν «σεσημασμένο» της ποδοσφαιρικής πιάτσας, πιο σωστά του παρασκηνίου.

Καταλάβαινε πολύ καλά ο Μελισσανίδης γιατί τον ήθελε ο άλλος. Ψάχτηκε, όμως, γιατί ο εν λόγω πονηρός γάτος, και πολύ επώνυμος εδώ και χρόνια είχε την «κάλυψη» ανθρώπων κυριλάτων εκτός ποδοσφαίρου.

Τι μπορεί να συμβαίνει αναρωτήθηκε το αφεντικό της ΑΕΚ και τελικά είπε οκέυ να δεχθεί τον τύπο που βέβαια στερείται οπαδικής πατρίδας.

Ανάμεσα στις γουλιές από μωλτ ουίσκυ σε βαρύ ποτήρι ο Μελισσανίδης ήρεμα, ευγενικά ξεκαθάρισε στον άλλον.

«Δεν μ’ ενδιαφέρει κανένα «σέρβις». Η ΑΕΚ θα παίξει στο πρωτάθλημα χωρίς «βοήθεια». Και γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε βρωμοδουλειές, και γιατί ποντάρουμε πολλά όταν το παιχνίδι γίνεται στο φίφτυ-φίφτυ».

Πηγή: apodytiriakias

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X