Πολλά ανοιχτά μέτωπα για την ΕΠΟ

Υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

girtzikis-γκιρτζικηςΠαρά την προειδοποίηση που έστειλε σε χρόνο ρεκόρ η διοίκηση της ΕΠΟ στην ΕΠΣ Θεσσαλίας και κοινοποίησε στις υπόλοιπες Ενώσεις περί κυρώσεων που θα επιβληθούν σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, με αίτημα την έκπτωση του ΔΣ και διορισμού προσωρινής διοίκησης, η απόφαση είναι ειλημμένη και οι εξελίξεις θα είναι σύντομες.

Τις επόμενες ημέρες ο δικηγόρος, Πέτρος Καϊμακάμης, που εξουσιοδοτήθηκε από την ΕΠΣ Θεσσαλίας αναμένεται να καταθέσει αίτηση εκούσιας δικαιοδοσίας στο Ειρηνοδικείο, όπως, άλλωστε, προβλέπει η απόφαση με αριθμό 67/2015 του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη Ένωση δεν είναι η μόνη που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, απέναντι στη διοίκηση της ΕΠΟ, μέλη της οποίας αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”, που είναι η μεγαλύτερη υπόθεση ποδοσφαιρικής διαφθοράς που διερευνά η Δικαιοσύνη και φτάνει ως τα υψηλότερα κλιμάκια της ΕΠΟ.

Τον ίδιο δρόμο έχει αποφασίσει να ακολουθήσει πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, που συγκέντρωνε μεγάλη εξουσία και επιρροή μέχρι τις αρχές της περασμένης δεκαετίας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να έχει καταρτίσει λίστα με προτεινόμενα πρόσωπα για το ΔΣ της ΕΠΟ και να είναι έτοιμο να προσφύγει στο Ειρηνοδικείο.

Τέλος, υπάρχει μία μικρή, προς το παρόν, ομάδα Ενώσεων που βρισκόταν σε απόσταση από τη διοίκηση Σαρρή, αλλά και από τη συνέχεια της, που είναι η διοίκηση Γκιρτζίκη.

Αυτές παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και συζητούν αν είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος για να ανοίξουν τα χαρτιά τους ή αν πρέπει να περιμένουν.

Όπως και να’ χει, η διοίκηση της ΕΠΟ εκτός από το μέτωπο με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και την Δικαιοσύνη ανοίγει και ένα τρίτο μέτωπο, αυτή τη φορά στο εσωτερικό της.

Πηγή: Soccerplus.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X