Ο Δέλλας ψάχνει να βρει το καλύτερο επιθετικό καρέ για να «τελειώσει» τον Απόλλωνα

Ο Δέλλας ψάχνει να βρει το καλύτερο επιθετικό καρέ για να «τελειώσει» τον Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÑÁÂÉÄÇÓ ÄÅËËÁÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Συνήθως ο Τραϊανός Δέλλας παίρνει  τις αποφάσεις του και τις δείχνει τουλάχιστον στην τελευταία προπόνηση, αναφορικά με την ενδεκάδα που παρατάσσει σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο αυτή την φορά φάνηκε αναποφάσιστος για το ποιους τελικά θα χρησιμοποιήσει σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής τις δύο τελευταίες ημέρες έκανε δοκιμές ενδεκάδας, αλλά ακόμα και χθες προέβη σε αλλαγές, δείχνοντας ότι ακόμα σκέφτεται.  Ακόμα ψάχνει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο.

Υπάρχουν οι σίγουροι που είναι οι Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Αραβίδης και Πλατέλλας. Από καει πέρα και σύμφωνα με τις δοκιμές υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Αν δηλαδή ο Γροντής με τον Μπαρμπόσα θα  πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα και αν και αυτή την φορά θα ξεκινήσει βασικός ο Κρισάντους.

Ο Δέλλας έκανε κάποιες διαφοροποιήσεις στη χθεσινή προπόνηση, αφού χρησιμοποίησε τον Ντούνη δεξί εξτρέμ, τον Πλατέλλα δεκάρι, τον Αραβίδη αριστερά και τον «Μάκη» στη κορυφή. Σε αυτή την περίπτωση έμειναν εκτός οι Γροντής και Μπαρμπόσα.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν την σέντρα και όταν ο Δέλλας ανακοινώσει την ενδεκάδα στους παίκτες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X