Στον εισαγγελέα η "εγκληματική οργάνωση"

Στον εισαγγελέα η "εγκληματική οργάνωση"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

balla-μπαλαΟ ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος ζήτησε και πήρε στα χέρια του τη δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης» από τον ειδικό Ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Στις 20 Απριλίου όπως αναφέρει το «Goal», ο κ.Πετρόπουλος ζήτησε και παρέλαβε τη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης και πλέον μένει να φανεί αν και πότε θα ασκήσεις ποινικές διώξεις στα πρόσωπα που εμπλέκονται, καθώς φυσικά και στις ομάδες.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο ότι μπορεί να μπει… βόμβα στα θεμέλια της Σούπερ Λιγκ, καθώς ομάδες όπως η Βέροια για την οποία η δικαιοσύνη αποδέχεται ουσιαστικά την ύπαρξη στημένου αγώνα, απειλούνται άμεσα με υποβιβασμό. Σε ό,τι αφορά τον σύλλογο της Ημαθίας αντιμετωπίζει την κατηγορία χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά η «βασίλισσα του βορρά» δεν είναι η μοναδική που μπορεί να «καεί», καθώς αφορά όλες τις ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X