Σπανός: «Ο Δέλλας είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα»

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Spanos panaxaiki aekΕγκωμιαστικά σχόλια για τον Τραϊανό Δέλλα είχε να πει ο Δημήτρης Σπανός στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των Πατρινών είπε μετά το 3-0 «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την άνοδο στην Super League. Σίγουρα πια. Συγχαρητήρια στον Δέλλα. Από καρδιάς να πρωταγωνιστήσει εκεί που θα πάει, να φανεί η δουλειά του και διοικητικά της ΑΕΚ. Κύλησε καλά το ματς για εμάς για 70 λεπτά. Η ΑΕΚ όμως δεν συγχωρεί. Χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, τότε δεν περιμένεις πολλά. Θέλαμε για το πρεστίζ μας και για τα παιδιά μας κάτι καλό. Μετά το 2-0 άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Το σκορ νομίζω δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Οι παίκτες μου έδωσαν την μάχη τους. Πάμε μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια. Η ομάδα έχει μέλλον με την φιλοσοφία που έχουμε. Είναι από τους καλύτερους ο Δέλλας, του εύχομαι να γίνει ο καλύτερος και να διαπρέψει και στην Ευρώπη».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X