Σπανός: «Βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη για το ματς με την ΑΕΚ»

Ο Σπανός στην Παναχαική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

σπανός spanosΣυνειδητοποιημένος για τις πραγματικές πιθανότητες της Παναχαϊκής στη δευτεριάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια των πλέι οφ, έδειξε ο τεχνικός των Πατρινών, Δημήτρης Σπανός. «Μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες μας για μια απ’ τις δύο πρώτες θέσεις, ας μη γελιόμαστε. Από ‘δω και πέρα, ο στόχος μας είναι να κλείσουμε τη σεζόν με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι. Να μην εκτεθούμε και να μη χαλάσουμε αυτό που με τόσο κόπο χτίσαμε απ’ την αρχή της σεζόν».

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια για άνοδο μέσω της 3ης θέσης, είπε: «Δεν θέλω ν’ ασχοληθώ. Ακόμα και να γίνει κάτι τέτοιο, πάλι αουτσάιντερ είμαστε. Νομίζει κανείς πως είναι εύκολο να πάρουμε την 3η θέση; Θα παλέψουμε, όμως, κι όπου βγει. Αρκεί να μην παίξουμε ξανά όπως με την ΑΕΛ. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν ότι παίξαμε χωρίς πάθος, χωρίς τσαμπουκά, ότι δείξαμε φόβο, άγχος, πίεση σε υπερβολικό βαθμό. Δεν μπαίνω καν στη συζήτηση για το αν έχουν ή όχι οι παίκτες μου το ειδικό βάρος για τέτοια ματς. Εγώ πιστεύω πως το έχουν, γιατί αν πίστευα το αντίθετο, θα ήταν σαν να ακύρωνα όλη την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε: «Θα παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας και το πρεστίζ μας. Ένα πράγμα χρειάζεται: χαμηλοί τόνοι. Νομίζω πως βάλαμε τον πήχη αρκετά ψηλά και αυτό λειτούργησε αρνητικά. Φορτώθηκαν πολύ οι παίκτες μου όπως φαίνεται…».

Για το αν λείπουν οι Ντα Κόστα, Μπαλού συμπλήρωσε: «Δεν συμφωνώ πως με Ντα Κόστα και Μπαλού θα ήταν άλλη η εικόνα της ομάδας. Ισως να ‘ταν και χειρότερη. Αναφέρομαι στον Ντα Κόστα και στον Μπαλού του β’ γύρου, γιατί τον Ντα Κόστα και τον Μπαλού του α’ γύρου μόνο ένας παρανοϊκός προπονητής δεν θα τους ήθελε. Εδειξαν, όμως, ότι δεν ήθελαν να βοηθήσουν άλλο, έκαναν αγγαρεία, δεν είχαν καμία όρεξη. Γι’ αυτό έκρινα πως δεν είχαν πλέον να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα».

Πηγή: Πελοπόννησος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X