Στο «κάδρο» της ΑΕΚ αριστεροπόδαρος στόπερ – ηγέτης από την Ευρώπη

Στο «κάδρο» της ΑΕΚ αριστεροπόδαρος στόπερ – ηγέτης από την Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovicΕίναι σαφές ότι για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική χρονιά , θα χρειαστεί μια σειρά από προσθήκες, που θα την κάνουν πανίσχυρη. Ένα ρόστερ άκρως ανταγωνιστικό ώστε με την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι στην ΑΕΚ. Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέχρι τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό “σαφάρι”, ψάχνοντας για παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Και μπορεί οι τελευταίες του αναζητήσεις να αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, αναφέρουν ότι έχει αρχίσει και ψάνει κεντρικό αμυντικό που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Έναν παίκτη ηγέτη στα μετόπισθεν που θα είναι όμως αριστεροπόδαρος και θα μπορεί να κατευθύνει με μαεστρία όλη την υπόλοιπη άμυνα. Ο Μιλοβάνοβιτς μάλιστα πέρα από την δική του αναζήτηση, έχει μιλήσει με ατζέντηδες και τους έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει για την ΑΕΚ.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός θα είναι από την Ευρώπη και όχι από τη Λατινική Αμερική.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X