Το μεγάλο παιχνίδι του Ντούσκο

Το μεγάλο παιχνίδι του Ντούσκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota3-σακοταΣτο ξεκίνημα της σεζόν, σε ένα φτωχό ρόστερ που υπήρχε στην ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα ξεχώριζε ως η μύγα μέσα στο γάλα. Πολύ ποιοτικός παίκτης, με ικανότητα να δίνει λύσεις επιθετικά, κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι. Στην πορεία, με την άφιξη αρκετών πρωτοκλασάτων παικτών και την πληρότητα στην ομάδα, ο Ντούσκο κλήθηκε να αναλάβει διαφορετικό ρόλο. Σε αρκετά ματς έγινε «χαμάλης», προσφέροντας άμυνα, ριμπάουντ και αφήνοντας τα σουτ για τους άλλους. Ωστόσο, όταν απαιτείται, ο Σάκοτα είναι πάντα εκεί.

Αυτό συνέβη και χθες κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Ντούσκο ήταν ο μοναδικός που έμεινε από την αρχική πεντάδα στη δεύτερη περίοδο και φάνηκε πως υπήρχε λόγος. Χτύπησε τους φιλοξενούμενος με τη δυνατότητα να βγαίνει μακριά από το καλάθι, προσέφερε πολύ σημαντικές λύσεις για να σφίξει η άμυνα και να κλείσουν οι διάδρομοι. Δίχως να εκβιάσει προσπάθειες ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Ισως πιο σημαντικό και από αυτό όμως, ήταν οι οκτώ ασίστ που μοίρασε σε συμπαίκτες του, δίνοντας εύκολα καλάθια για την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X