Μήνυμα Μπακαούκα μέσω του enwsi.gr: «Γεμίστε το γήπεδο»

Μήνυμα Μπακαούκα μέσω του enwsi.gr: «Γεμίστε το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bakaoukasΤο παιχνίδι απέναντι στον ΔΙΚΕΑ μπορεί να δείχνει εύκολο, αλλά η σειρά των δύο προηγούμενων αγώνων απέδειξε ακριβώς το αντίθετο. Η ΑΕΚ έχασε το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια έκανε το 1-1 στη παράταση. Κάτι που δείχνει ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι η ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Για αυτό τον λόγο, ο Χριστόφορος Μπακαούκας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το γήπεδο και να «σπρώξει» τους «μάγκες» προς την πρόκριση.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Από την στιγμή που έχουμε την δυνατότητα να μπορούμε να στηριχθούμε και στην παρουσία του κόσμου μας, τους θέλουμε όλους κοντά μας. Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν δουλέψεις μέσα στο γήπεδο. Φέτος εμείς είχαμε και έχουμε πολλά προβλήματα. Και ο κόσμος είναι το στήριγμα μας».

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ευνοεί την παρουσία κόσμου στο Καματερό. Το μπάσκετ παίζει στις 17.00 στο ΟΑΚΑ, οπότε υπάρχει δυνατότητα για τους κιτρινόμαυρους να μεταφερθούν στο Καματερό και να δώσουν ώθηση στους «μάγκες».

«Ξέρουμε πόσο δύναμη έχει ο κόσμος της ΑΕΚ. Μας έχει βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα και να πανηγυρίσουμε μαζί τους».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X