Το αλάθητο κριτήριο του κόσμου (VIDEO)

Το αλάθητο κριτήριο του κόσμου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mparlos-kosmos-μπαρλος-κοσμοςΥπάρχουν στιγμές που ακόμα και μία αγωνιστική αποτυχία, γίνεται αποδεκτή από τον κόσμο και δημιουργεί συνθήκες συσπείρωσης. Είναι πολύ άμεσες οι καταστάσεις που βιώνει η ΑΕΚ την τελευταία διετία, αλλά απολύτως χαρακτηριστικά και όσα συνέβαιναν μία μέρα σαν σήμερα στο μακρινό 1976. Τότε, η Ενωση γνώριζε την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο κόσμος της ομάδας αποθέωνε και σήκωνε στα χέρια τον Λουκά Μπάρλο, προσβλέποντας στις μεγάλες στιγμές που έρχονταν.

Ο Μπάρλος είχε αναλάβει πριν από λίγους μήνες την ηγεσία της ΑΕΚ και ήδη είχε επανδρώσει την ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, δεν ήξερε ακόμα τα περίεργα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι τυχαίο πως η Ενωση πρώτα δοξάστηκε στην Ευρώπη και έπειτα κατέκτησε την κορυφή στην Ελλάδα. Αλλά κανείς δεν μπορούσε να έχει παράπονο από έναν παράγοντα που ξόδευε αφειδώς για να κάνει μια μεγάλη ομάδα.

Εκείνη η ήττα στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας – με γκολ του Βλάχου στο 60’ – ήταν η πρώτη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Επειτα από εκείνο το ματς, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και έμεινε εκεί ως το φινάλε. Βέβαια, το ματς ήταν και λίγο μαγική εικόνα. Βλέπετε, γίνεται φανερό από τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης πως η ΑΕΚ είχε στριμώξει τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με γκολ από το πουθενά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”xc63eg9JdiI” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X