«Πόλεμος» Λάρισας και Ηρακλή

«Σφαγή» Λαμίας και Λάρισας για τα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lamia-larisa-λαμια-λαρισαΜε επίσημη ανακοίνωση της η Λάρισα περνάει στην αντεπίθεση για όσα καταλογίζονται κυρίως από την ομάδα της Λαμίας για το ματς με τον Ηρακλή και τις ενέργειες μέσω της δικαστικής οδού των ανθρώπων της Λαμίας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε:

«Ντροπή για παράγοντες ποδοσφαίρου. Προσπαθείτε πανελλαδικά να ρίξετε μομφή στην ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, τη μόνη καθαρή και αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος της Football League OΠΑΠ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν η ομάδα που ζήτησε το πρωί της Κυριακής από τη διοργανώτρια αρχή μετά το δήθεν επεισόδιο με το βαν και το προσωπικό του ΟΤΕ ΤV να μη γίνει το παιχνίδι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά το αίτημα μας έπεσε στο κενό με την αιτιολογία ότι είναι αδύνατο να μην πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Για το αν η ομάδα μας είναι καλή η κακή, αφήστε να το κρίνουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Όσο για τη διαιτησία, ας μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ ήταν η μόνη ομάδα που ζήτησε διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διαιτησίας σε συμβούλιο της ΕΠΑΕ και όλοι εσείς το αρνηθήκατε. Όσο για τα εγκλήματα που έγιναν στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα είμαστε εμείς αυτοί που πρώτοι θα πάμε σε αθλητικό εισαγγελέα γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής μετά το 83ο λεπτό (γκολ της ΑΕΛ) είναι ο πρωταγωνιστής-εγκληματίας του γηπέδου και μας θυμίζει εποχές του 1980.

Το πρόβλημα της ΑΕΛ δεν είναι το πέναλτι που όλη η Ελλάδα το βλέπει και γελάει, είναι οι δέκα κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας από το 83ο λεπτό ως το 98ο, χωρίς καμία απολύτως λογική.

Πρέπει η ΠΑΕ Ηρακλής να πάρει θέση. Μικραίνει ο σύλλογος τους με αυτά που λέγονται πανελλαδικά και αφήνονται να υπονοούνται πράγματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για ακόμα μια φορά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα, διότι κέρδισαν μια καλή ομάδα αλλά και τους τέσσερις διαιτητές. Εκφράζουμε την λύπη μας για όλους αυτούς που κατάστρωσαν το απερίγραπτο αυτό έγκλημα και περαστικά τους. Η δικαιοσύνη καταλλήλως θα απαντήσει σε όλους.

ΠΑΕ ΑΕΛ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X