Έκκληση από τους πρωταθλητές για λύση!

Έκκληση από τους πρωταθλητές για λύση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK-STIVOSΗ πρωταθλήτρια Ελλάδας, ομάδα στίβου της ΑΕΚ που κατέκτησε τον τίτλο στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις γυναίκες και την 2η θέση στους άνδρες προχώρησε σε ανακοίνωση – έκκληση για στήριξη και ενίσχυση προς το ιστορικό τμήμα, ώστε να μπορέσει να πάρει μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αθλητών και των προπονητών:

Εμείς οι προπονητές και οι αθλητές του Τμήματος Στίβου της Α.Ε.Κ. νιώθουμε την υποχρέωση, με τον τρόπο αυτό, να απευθυνθούμε και να ενημερώσουμε τα μέλη της Α.Ε.Κ. και ευρύτερα τον φίλαθλο κόσμο της Α.Ε.Κ. για όλα όσα βιώνουμε εδώ και 1 τουλάχιστον χρόνο στο Σωματείο μας. Αφού αναφέρουμε επιγραμματικά ότι η Α.Ε.Κ. κατέκτησε πρώτη για πέμπτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Γυναικών και παράλληλα το ανδρικό Τμήμα ήρθε 2ο σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση στο χώρο του Κλασικού Αθλητισμού, ενώ παράλληλα η Α.Ε.Κ. την περσινή χρονιά στον πίνακα αξιολογήσεως στις Ομοσπονδίες κατέκτησε την 3η θέση πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες και μάλιστα χωρίς να διαθέτει ανάλογους αθλητικούς χώρους .

Όλες αυτές οι επιτυχίες που κατακτήθηκαν με τη συμβολή και συμμετοχή όλων των αθλητών του Σωματείου μας, φαίνεται ότι δεν εκτιμήθηκε καθόλου από τους παράγοντες της διαιτησίας και προσωπικά από τον φερόμενο ως Πρόεδρο της Α.Ε.Κ. Είμαστε το μόνο Τμήμα της Α.Ε.Κ. που ο Πρόεδρος ή κάποια μέλη του Δ.Σ. δεν μας έκαναν την τιμή να μας γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μαζί μας. Εδώ και 1 χρόνο μετέχουμε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στις λοιπές διοργανώσεις με οικονομικές ενισχύσεις Παλαιών Βετεράνων Αθλητών του Συνδέσμου και λίγων φίλων του Τμήματος, καθώς και των Προπονητών.

Τώρα και εν όψει των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων (η δεύτερη σε σειρά αγωνιστική διοργάνωση) που γίνεται στις 18/04-25/04 και 09/05 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λάβουμε μέρος γιατί κάποιοι συναθλητές μας διαμένουν στην επαρχία (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κύπρο) και η διοίκηση δεν δείχνει την πρόθεση να καλύψει τις δαπάνες μετακινήσεως και διαμονής για τις ημέρες των αγώνων στην Αθήνα.

Επίσης, ουδείς λόγος για καταβολή των οδοιπορικών στους αθλητές μας. Παρά τις διάφορες υποσχέσεις τους δεν έχουμε δει καμία ανταπόκριση εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο. Είχαμε συζητήσει και την περίπτωση να ανοιχτεί λογαριασμός για την ενίσχυση του Τμήματος από τα μέλη και τους φίλους της Α.Ε.Κ, επικράτησε όμως η άποψη να μην γίνει κάτι τέτοιο σε μια εποχή με οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

Κάνουμε την ύστατη έκκληση στους διοικούντες της Α.Ε.Κ. και προσωπικά στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που θα προκύψει από τη μη συμμετοχή της Α.Ε.Κ. στα πρωταθλήματα και την τελευταία στιγμή να δώσει τη λύση που αρμόζει για ένα μεγάλο και ιστορικό Σωματείο και για ένα Τμήμα που δοξάζει και τιμά ακόμα την Ιστορία της Α.Ε.Κ.

Υ.Γ. Το Τμήμα αριθμεί άνω των 250 αθλητών που η πλειονότητα τους είναι μέλη των Εθνικών Ομάδων με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Πανελλήνια και Μεσογειακά Πρωταθλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X