Νικολαϊδης στο enwsi.gr: «Να φέρουμε την κούπα στη Ν. Φιλαδέλφεια» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidisΣαν έτοιμος από καιρό εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Νικολαϊδης ενόψει του τελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ένα ματς που όπως τόνισε ο άσος της ΑΕΚ θα κριθεί στο πάθος και στη ψυχή.

Αναλυτικά:

«Ο θάνατος σου η ζωή μου. Αυτό είναι το σχόλιο μου. Πηγαίνουμε να σηκώσουμε την κούπα , να την φέρουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας, τους φίλους μας, τις οικογένειες μας  το κύπελλο.

Παρότι τους τραυματισμούς, τα γήπεδα και όλα α προβλήματα που είχαμε, βρισκόμαστε στον τελικό, διεκδικούμε κύπελλο και πρωτάθλημα. Το θέλουμε πολύ και θα κερδίσει ο καλύτερος».

Που θα κριθεί ο τελικός;

«θα κριθεί στο πάθος  και στην τακτική που θα χρησιμοποιήσει η κάθε ομάδα. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ θα πάμε διαβασμένοι και να κριθεί καθαρά στη ψυχή  και ποιος το θέλει περισσότερο από τους δύο».

 Στόχος είναι το αμυντικό κομμάτι να δουλέψει σωστά;

«Θέλουμε να μας βγούνε πολλά πράγματα που έχουμε δουλέψει και στην επίθεση. Αλλά σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό είναι η άμυνα. Αν παίξουμε καλή άμυνα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το σηκώσουμε».

[youtube id=”A5Vu1_NaIf4″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X