Όσο καθυστερεί η ΕΠΟ την απόφαση, τόσο πιο πολύ ανησυχούν στην ΑΕΚ για την τιμωρία

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epo2Τι κι αν οι μέρες περνούν, στην ΕΠΟ δεν έχουν μπει ακόμα στη διαδικασία να ανακοινώσουν την τιμωρία της ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όσο μάλιστα καθυστερεί η ανακοίνωση της ποινής, τόσο περισσότερο αννσυχούν στην Ένωση για τα όσα ενδεχομένως μεθοδεύονται εναντίον του Δικεφάλου. Πληροφορίες που έχουν φτάσει στους “κιτρινόμαυρους” θέλουν την πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας να βγάζει σήμερα την απόφαση, αλλά προς το παρόν κανένας δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, αφού ήδη έχουν περάσει 16 μέρες από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και η ποινή ακόμα …αγνοείται.

Αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι να ανακοινωθεί επιτέλους η τιμωρία, ώστε να γνωρίζουν με πόσους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα τιμωρηθεί η ομάδα, με το ύψος του προστίμου, αλλά και για να επιβεβαιωθεί ότι οι βαθμοί που ενδεχομένως να της αφαιρεθούν θα είναι από την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και όχι από τα πλέι οφ. Φυσικά δε γίνεται ούτε λόγος για αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, μια και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το σχετικό άρθρο του ΚΑΠ που αφορά σε αγώνες κυπέλλου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδριάζει κάθε Πέμπτη κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της Ένωσης ανησυχούν ακόμα περισσότερο για το αν θα καθυστερήσει κι άλλο η ανακοίνωση της ποινής.

Εν τω μεταξύ χθες, μέσω του δικηγόρου Χάρη Γρηγορίου, απολογήθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την πειθαρχική δίωξη την οποία του είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τις δηλώσεις που έκανε στο τέλος του επαναληπτικού κυπέλλου της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό που υποστήριξε για μια ακόμα φορά ο έγκυρος νομικός είναι ότι ο Μελισσανίδης τυπικά δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και για το λόγο αυτό δεν τίθεται καν θέμα τιμωρίας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X