Νικολαϊδης: Θα το παλέψουμε, τελικός γιορτή"

Νικολαϊδης: Θα το παλέψουμε, τελικός γιορτή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidisΟ Παναγιώτης Νικολαϊδης δηλώνει ανυπόμονος για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο άσος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της Ένωσης για το σπουδαίο ματς της Κυριακής. Μίλησε για γιορτή και ζήτησε από τον κόσμο που θα βρεθεί στο “Παλατάκι” να έχει κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Την Κυριακή έχουμε γιορτή!Δεν έχει σημασία οτι το παιχνίδι είναι στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένας τελικός που θέλουμε να ευχαριστηθούμε και οι δυο ομάδες..Να παίξουμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους,τον κόσμο μας, τις οικογένειες μας, τους φίλους μας..Θα παλέψουμε και ο καλύτερος θα πάρει αυτό που του αξίζει..Αλλά παρακαλούμε πολύ, θέλουμε μόνο αυτους που θα έρθουν για να φωνάξουν για την ομάδα τους, θα χειροκροτήσουν,και θα βοηθήσουν ώστε αυτός ο τελικός να είναι παράδειγμα προς μίμηση για οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός.Θέλουμε να χαρούμε αυτές τις μεγάλες αθλητικές στιγμές και να μην καταλήξουμε ακόμη μια φορά σε στιγμές βίας και καταστροφής. Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X