Τσιλιμπάρης: "Έχουμε μέταλλο και ψυχή, δεν τα παρατάμε ποτέ"

Τσιλιμπάρης: "Έχουμε μέταλλο και ψυχή, δεν τα παρατάμε ποτέ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikos tsilimparhsΓια την πορεία της ΑΕΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά και την μεγάλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μίλησε στην «ΩΡΑ των Σπορ» ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ Νίκος Τσιλιμπάρης. Ο 25χρονος  παίκτης της ΑΕΚ χαρακτήρισε τον τελικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως αγώνα της χρονιάς, ενώ επισήμανε πως η ομάδα έχει μέταλλο και ψυχή και δεν τα παρατά ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Το παιχνίδι αυτό είναι ο αγώνας της χρονιάς για μας. Καταφέραμε και φτάσαμε για πέμπτη χρονιά σε έναν τελικό και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πάει χαμένη η προσπάθεια μας. Πετύχαμε έναν άθλο με την πρόκριση επί του Διομήδη και από την στιγμή που κερδίσαμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, είναι αλλιώς η ψυχολογία σε έναν τελικό αλλά το θέλουμε πολύ και μπορούμε να τα καταφέρουμε” “Το έχω πει πως αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και ψυχή. Αυτά είναι τα στοιχεία που μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει ψυχάρες που τα δίνουν όλα. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν μένουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αλλά πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα και αυτό θα κάνουμε και στον τελικό. Θα καταθέσουμε την ψυχή μας και μακάρι να μπορέσουμε στο τέλος να σηκώσουμε την κούπα και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας. Θα είναι υπέροχο συναίσθημα για μένα να κατακτήσω ένα τρόπαιο με την ΑΕΚ, ειδικά σε αυτή την χρονιά που δεν μας πίστευε κανείς”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X