«Μοναδικός στόχος της Παναχαϊκής είναι η Super League»

«Μοναδικός στόχος της Παναχαϊκής είναι η Super League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spanosΟ προπονητής της Παναχαϊκής Δημήτρης Σπανός δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Τον αντικατέστησε ο βοηθός του, Κώστας Σωτηρόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

«Στις 28 Ιουλίου που ξεκινήσαμε είχαμε πει ότι η ομάδα θα πάει για ό,τι καλύτερο. Σήμερα, είμαστε χαρούμενοι γιατί εξασφαλίσαμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο τιμ, στον πρόεδρο, στους φιλάθλους που μας στηρίζουν την φετινή σεζόν και όλους τους ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοηθάνε την ομάδα στην φετινή προσπάθειά μας.

Από σήμερα βάζουμε στο μυαλό μας τα Play-off και τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την Σούπερ Λιγκ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα παλέψουμε για να πάρουμε την άνοδο. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στα ματς που απομένουν να κάνουμε το απόλυτο και να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς ενόψει των μπαράζ».

Για το ματς με τον Παναιγιάλειο είπε: «Τακτικά ίσως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι στη φετινή χρονιά. Θέλαμε πολύ τη νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν μας βγήκε. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά κρατάμε τον βαθμό που μας βάζει μαθηματικά στα μπαράζ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει και σίγουρα τον θέλουμε κοντά μας στην δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X