Καλογερόπουλος, το πρόσωπο της ημέρας

Η παλιά και η…νέα ομάδα του Καλογερόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalogeropoulos-καλογεροπουλοςΟλα μαζεμένα… Παραμονή του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός ο Χάρης Καλογερόπουλος είχε γενέθλια (όπως και οι «ερυθρόλευκοι»), δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου του και απόψε θα στρογγυλέψει σε 100 τους αγώνες του σε επαγγελματικό επίπεδο. Τρομερή συγκυρία δηλαδή για τον Αθηναίο ρέφερι που αν καταφέρει να πάρει και υψηλό βαθμό στο… διαγώνισμα του ΟΑΚΑ θα είναι προφανές πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο αστυνομικός στο επάγγελμα ρέφερι συμπλήρωσε το 32ο έτος της ηλικίας του τη μέρα που ο Ολυμπιακός έκλεισε 9 δεκαετίες ζωής. Παράλληλα, έχοντας προγραμματίσει θρησκευτικό γάμο για τον προσεχή Ιούλιο χθες δημοσιεύτηκε η σχετική αγγελία: «Ο Καλογερόπουλος Χαράλαμπος του Ιωάννη και της Παρθένας το γένος Μαυροφρύδου που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και η Αικατερίνη Βλάχου του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής το γένος Κόκκα που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής θα έλθουν σε γάμο».

Κι όλα αυτά ενώ έφτασε η ώρα της 100άρας. Ο Καλογερόπουλος έχει διευθύνει μέχρι τώρα 42 αγώνες της Super League, 27 της Football League, 22 της Γ’ Εθνικής και στο 8 στο Κύπελλο. Μάλιστα, στο ένα από τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας σφύριξε για 45 λεπτά. Ηταν 6 Φεβρουαρίου 2010, όταν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ ως 4ος για το ματς ΑΕΚ ? Ξάνθη (3-1) έχοντας οριστεί τότε ως διαιτητής Β’ Εθνικής. Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ωστόσο έμελλε να αποχωρήσει τραυματίας και ο Καλογερόπουλος πήρε αναπάντεχα το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη κατηγορία στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X