Εγινε το sold out! Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ω, τι κόσμος ΑΕΚάρα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos2-κοσμοςΦαινόταν πως ήταν απλά θέμα χρόνου. Οσες αναβολές και αν υπήρξαν, όσες δυσκολίες και αν δημιούργησαν, οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν αποφασισμένοι να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στη μεγαλύτερη πρόκληση της τελευταίας διετίας. Η ανταπόκριση των «κιτρινόμαυρων» πιστών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έτσι πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα πως υπήρξε sold out στα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι. Οι τελευταίοι τυχεροί ήταν όσοι μπόρεσαν να προμηθευτούν ένα από τα μαγικά χαρτάκια σήμερα το πρωί στα τελευταία που είχαν διατεθεί στα εκδοτήρια.

Όλα δείχνουν πως το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περισσότεροι από 65.000 Ενωσίτες, που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό ρεκόρ της σύγχρονης εποχής. Με φοβερό πάθος, με παλμό για να στηρίξουν την ομάδα και να τη σπρώξουν στη μεγάλη πρόκριση. Εκδρομές απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, κόσμος από κάθε γωνιά της Αττικής θα συγκεντρωθεί στο Ολυμπιακό στάδιο, που φαντάζει πολύ μικρό για να καλύψει το πάθος των Ενωσιτών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X