Δημοσθένους: «Θα παραμιλάω για αρκετό καιρό για το παιχνίδι με το Διομήδη»

Δημοσθένους: «Θα παραμιλάω για αρκετό καιρό για το παιχνίδι με το Διομήδη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimosthenousΟ Βασίλης Δημοσθένους μίλησε για τη νίκη πρόκριση της ομάδας του χάντμπολ επί του Διομήδη, τα όσα έχει ζήσει στην ΑΕΚ, τις δύσκολες καταστάσεις αλλά και όσα θα θυμάται μια ζωή από το πέρασμα του στην ομάδα της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “Ωρα των Σπορ”, ο Κύπριος πίβοτ της ΑΕΚ:

“Αυτό που ζω φέτος στην ΑΕΚ είναι πραγματικά απερίγραπτο. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να κάνει αυτά τα πράγματα. Χωρίς προπονήσεις, χωρίς λεφτά και χωρίς πολλά ακόμα πράγματα και να καταφέρνει να προκρίνεται στον τελικό απέναντι στον αήττητο Διομήδη. Θα παραμιλάω για αρκετό καιρό για αυτό το παιχνίδι αλλά το χρωστούσαμε στον κόσμο μας” ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως δεν μετάνιωσε στιγμή για την επιλογή του να αγωνιστεί φέτος στην ΑΕΚ: “Με ρωτάνε πολλοί φίλοι αν αξίζει αυτό που κάνω να πηγαινοέρχομαι Ελλάδα-Κύπρο. Δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή και αυτά που ζω εδώ με τα παιδιά θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό μου για μια ζωή”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X